Promo banner

Kontakt oss 1-800-567-0404

  • Save Thousands on a Sawmill package this Spring! + Free Shipping
  • Mills sendes inn så snart som 2 dager

Jeg skulle ønske jeg kjøpte den for mange år siden!

Dette sagbruket beskytter Norwood LM29. Den dekker 16 fot med skinnen.

Trelasten ble kuttet fra 100% død Missouri hvit eik. Norwood-sagbruket mitt har blitt et av de mest nyttige verktøyene mine på min 60 mål store Missouri Ozark-gården. Uten spørsmål har jeg gjenfunnet de opprinnelige kostnadene for kjøp av sagbruket. Sammen med den økonomiske fordelen er stoltheten av å kutte og bygge fra trelasthøst på mitt eget land umålelig. Jeg får en slags grense/husmannsfølelse. Jeg leter stadig etter en grunn til å skyte opp sagbruk!

Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt den for mange år siden da jeg først begynte å utvikle husmannsplassen min.

Daniel Adams
LM29 eier

I wish I bought it years ago!