Promo banner

Kontakt oss 1-800-567-0404

  • Save Thousands on a Sawmill package this Spring! + Free Shipping
  • Mills sendes inn så snart som 2 dager

Min sagbruksopplevelse under

Jeg har alltid hatt en lidenskap for tømmer og tre og har jobbet med det i det meste av livet mitt. Jeg har mistet tellingen av alle tingene jeg har laget gjennom årene.

My Sawmill Experience Down Under

Jeg har alltid kjøpt tømmer, ettersom det var min eneste kilde. Etter hvert som jobben min gikk, og da jeg hadde tilgang til en gård i 2004, begynte jeg å dyppe i fresing med en liten motorsagfabrikk. Det var så tilfredsstillende å gjøre det som bare var en tømmer som ble dømt til å bli brent som ved, til noe jeg kunne bruke. Jeg brukte stolpene og bjelkene jeg klippet for å bygge noen få skur.

Jeg begynte å vurdere en fabrikk i full størrelse rundt 2009 fordi jeg kunne se fordelene med et raskere system. Jeg kjøpte en Lucas i 2011. Det er et enkelt system og egnet til det tunge australske løvtre og det dimensjonale tømmeret jeg kuttet. Det er noe veldig tilfredsstillende med å gjøre en kundes logger til noe de kan bruke.

Senere så jeg på bandsagmiller for å behandle mindre tømmerstokker og mer unike formede tømmerstokker som rett og slett ikke var levedyktige til å kutte opp med swing-mill.

Jeg fikk endelig min Norwood Lumbermate LM29 og var over månen. Jeg var en komplett nybegynner med bandsagen; Det er et nytt sett med ferdigheter å lære med kutt, kniver og skjerping, men det hele er sunn fornuft. Jeg nyter opplevelsen grundig, og den har åpnet så mange flere bruksområder for loggene mine. Jeg kjøpte den spesielt for furu, kamfer, sedertre og silkeaktig eik.

Jeg har også kuttet australsk løvtre på LM29 som er en utfordring for enhver sag. Men Norwood kan gjøre det - bare ta deg god tid og hold bladet skarpt. Norwood kompletterer svingfabrikken min - veldig allsidig, den gjør både mindre og unike tømmerstokker mye enklere, på kortere tid og med mindre avfall som er viktig for meg i mindre kamfer.

Jeg lager møbler og bygger gjerder. Det er så veldig tilfredsstillende å kunne følge hele prosessen fra å felle treet, transportere tømmerstokken, frese den, tørke den, surfe den og gjøre det til et ferdig prosjekt. Den ekstra bonusen er at de fleste av loggene mine blir lagret fra ved eller flishuggere, og dermed maksimere ressursene våre.

Happy Sawing alle! Jeg håper du liker det like mye som jeg.

Norman G.
LM29 eier